Er is geen situatie te bedenken waar BCA Systems geen muzikale invulling aan kan geven.

                                  
Wij bieden U de mogelijkheid door het combineren van producten van verschillende merken een perfect geluidsysteem te assembleren.


Ook voor de Eazis muziek computer systemen kunt u bij ons terecht.
Met Eazis biedt BCA Systems huur en koop mogelijkheden met, voor de klant, rechten vrije muziek.


Geluid-/omroepsystemen systemen zijn door BCA Systems ge´nstalleerd in kantoorgebouwen, fabrieken, winkelcentra, musea en kerken . Maar ook sportcomplexen zoals een ijsbaan, zwembaden (overdekt en buiten) zijn van geluid-/omroepsystemen voorzien.Wij leveren systemen, componenten en accessoires aan particulieren, bedrijven en verenigingen.RCF en StageLine zijn toonaangevende merken op het professionele audio gebied. Naast deze merken levert BCA Systems producten van o.a. Marmitek, Vogels en NewStar.

Onze systemen zijn ge´nstalleerd in winkelcentra door het hele land.

Als u ergens bij een benzinestation, van de grote merken, staat te tanken is er een grote kans dat u door BCA Systems geleverde RCF plafond inbouw luidsprekers aantreft. 

Vergader-, discussiesystemen en vertaal-, (tolk)systemen zijn geleverd aan diverse stadhuizen, vergadercentra, scholen en opleidingcentra.

BCA Systems levert aangepaste systemen voor gebruik in zwembaden, schepen of andere vochtige omgevingen.

BCA Systems kan voor een project het gehele ontwerp en projectie van een geluidsysteem verzorgen. Ook speciale producten kunnen door ons worden geleverd.

Door onze brede productrange hebben wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld koppelingen met CCTV installaties, telefoonsystemen en intercomsystemen te leveren.

De systemen worden in eigen huis geassembleerd en getest. Daarnaast kunnen de systemen door onze medewerkers op locatie worden ge´nstalleerd en getest.