Beveiliging en bescherming van u, uw klanten en bedrijfsbelangen zijn belangrijke argumenten om de expertise van BCA Systems te benutten.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan systemen voor veiligheidsbeheer, met inbegrip van automatische alarmsystemen tegen inbraak, videobewakingssystemen en flexibele toegangscontrolesystemen.

Uw vinger is uw sleutel. Biometrie (vingerscan) is leverbaar als standalone versie voor 1/3 deuren maar ook als netwerkversie met heel veel toepassingen en gebruikers. 

Of het nu gaat om het vastleggen van gesprekken, opname en beeld verwerking, een toegangcontrolesysteem of inbraakdetectie apparatuur.....wij hebben er een oplossing voor.

A-merken waaronder Sony, Sanyo, Samsung, Panasonic, Visonic, Siemens, Bosch en Abus Security worden door ons geleverd.

BCA Systems levert inbraakdetectie systemen met 1 tot meer dan 500 zones. Draadloos, bedraad of een combinatie hiervan.

Naast IP en analoge camera's voor binnen en buiten,  leveren wij waterdichte, kogelvrije, vandaalbestendige, onzichtbare en miniatuur camera's. Ook met ingebouwde digitale recorder.

Zwart/wit of kleur is een steeds terugkerende vraag. Het doel wat uiteindelijk bereikt moet worden bepaalt in grote mate de keus. Het signalement met zwart/wit zal luiden: Man met grijs haar, ongeveer 24 jaar, donkergrijze broek en een licht grijze jas.
Met kleur zal het signalement luiden: Man met rood haar, ongeveer 24 jaar, blauwe broek, gele jas en donker bruine schoenen.
De herkenning met kleur ligt dus stukken hoger en programma's en beelden op TV laten zien hoe belangrijk dit kan zijn!

                          

 

Inbraak detectie

Camera's

Toegang controle

Brand/rook detectie

Sluitsystemen