De vertegenwoordiging en productie van de Ericsson schoolgeluid systemen is in 1995 overgenomen.

Scholen kunnen nog steeds bij ons terecht voor uitbreidingen, verhuizingen, storingen en onderhoud aan deze systemen.               
Het feit dat veel van deze systemen al meer dan 15 jaar in gebruik zijn bewijst hoe betrouwbaar deze zijn.

Naast dit systeem levert BCA Systems ook andere schoolgeluid en intercom systemen. Dit kunnen systemen zijn welke gebruikt worden naast een telefoonsysteem maar ook in combinatie of gekoppeld met een telefoonsysteem.  

Voor de veiligheid in liften leveren wij het Easy Talk systeem. Het systeem is volledig automatisch operationeel te gebruiken. Lift Easy Talk is aan te sluiten op een analoge telefoonlijn en wanneer deze niet aanwezig is kan er worden aangesloten op een GSM Gateway. Het systeem is volledig handsfree. Diverse spraakberichten zoals het aankondigen van de verschillende verdiepingen, deur open, lift overbelast  zijn mogelijk. De berichten kunnen in meer dan 1 taal worden geregistreerd. Het bericht "een moment geduld a.u.b. uw gesprek wordt doorgeschakeld" is opgenomen in de basis module. Communicatie vanuit de liftmachine kamer naar de lift is mogelijk.

Naast deze systemen leveren wij o.a. het volledige assortiment van Fermax, Elvox, Terraneo, Siemens en GTN. Deurtelefoons met of zonder video. Ook tweedraads met video en uit te breiden tot meerdere aansluitingen/appartementen. BCA Systems levert deze systemen maar kan deze systemen ook vakkundig voor u installeren. Wij verzorgen het gehele traject van projectie tot en met de installatie.