BCA Systems leverancier van TV (CanalDigitaal) en Internet satelliet systemen (Astra2Connect).


  Internet via satelliet 

Altijd, overal en direct beschikbaar

De tweeweg breedbanddienst via de ASTRA satelliet is een ideale oplossing voor onder andere buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is. Ook voor hulpdiensten en bij evenementen een uitstekende oplossing.
Met een schotel en een router (eventueel met een WiFi modem) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn.

De geboden snelheid is momenteel 20 Mbps, ruim voldoende om video's te bekijken, te e-mailen en VoIP diensten te gebruiken.

Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciŽle zenders, in High Definition, kunt bekijken.


Bewoners van buitengebieden

Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. Voor deze doelgroep biedt BCA Systems de ASTRA2Connect oplossing. De breedband internet verbinding die wel betaalbaar en altijd en overal beschikbaar is.

Bellen

Met het Astra2Connect internet systeem kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of het Astra2Connect internet systeem.

Recreatiemarkt

Voor de caravan, camper, boot of tweede huis biedt Astra2Connect Internet de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos. U kunt nu dus internet mee op reis nemen.

Zakelijke markt

Voor de ondernemer is internet via de satelliet de ideale back-up oplossing. Ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft BCA Systems een back-up mogelijkheid die altijd werkt.
Ondanks onze goede infrastructuur komt een internetstoring nog wel eens voor, iets wat als zakelijke klant zeer lastig of zelfs onacceptabel is. Onlangs was er nog storing waarbij bedrijven en particulieren een kleine vier uur geen toegang tot internet hadden. "Er was sprake van een internetstoring met een landelijke uitstraling".

BCA Systems levert deze systemen maar kan deze systemen ook vakkundig voor u installeren. Wij verzorgen het gehele traject van projectie tot en met de installatie. 

 

 

 

naar satelliet producten